Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

3 redenen waarom een springkussen leuk is op jouw evenement

Heb jij de taak om een tof evenement te organiseren en denk je eraan om een springkussen te huren? Harstikke goed. Een springkussen is namelijk erg vermakelijk voor jong en oud. Zowel om op te springen of om naar al die lachende gezichtjes te kijken. Een springkussen is bij uitstrek geschikt om de kinderen te vermaken en te laten spelen met hun vriendinnetjes en vriendjes.  Een springkussen huren? In dit artikel geven wij drie redenen waarom een springkussen leuk is om te huren voor jouw evenement!

Origineel kinderfeestje

Door de verschillende maten springkussens binnen ons assortiment passen ze met gemak op straat of in je achtertuin! Wij bieden namelijk springkussens van 4x3M tot wel 40x4M aan. De kleinere formaten zorgen ervoor dat jij nu ook een springkussen kan plaatsen in bijvoorbeeld je achtertuin. Het toevoegen van een springkussen geeft een extra dimensie aan het kinderfeestje en is een originele invulling voor het kinderfeestje. Kies een keertje niet voor de bioscoop of voor een binnenspeeltuin, maar tover je eigen achtertuin om tot speeltuin! De kinderen hebben gegarandeerd een leuke middag.

Goedkoop springkussen huren

Wil je een springkussen huren dan is het natuurlijk ook belangrijk om te weten welk prijskaartje hier aan hangt. Ten opzichte van de koopprijs van een springkussen is het huren van een springkussen zeer laag. In verhouding met bijvoorbeeld 2 uurtjes zwemmen is een springkussen ook zeer laag in de kosten. Wanneer je een springkussen huurt, huur je deze voor een hele dag en heb je er een hele dag plezier van.

Leuk voor kinderen

Zoals eerder genoemd is het huren van een springkussen heel erg leuk voor kinderen. Ze kunnen de hele dag springen, gieren en oefenen met salto’s maken. Alle springkussens van Springkussenverhuur hebben een thema. Waan je bijvoorbeeld in een kasteel, dans en spring in de disco party of breng een bezoekje aan het de cowboys in het wilde Westen.  Daarnaast hebben sommige springkussens ook een glijbaan en klimgedeelte! Een springkussen maakt jouw themafeestje dus helemaal af. De kinderen bevinden zich echt even in een andere wereld. Voordeel voor de ouders: in de avond zullen ze lekker slapen.

Springkussen huren?

Heb jij zin gekregen om lekker te springen? Bekijk dan onze gehele collectie en kies degene die bij jouw feestje past! Heb jij nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via de mail info@springkussenverhuur-denbosch.nl of bel naar 06-24660841 / 06-23878327.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36