Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een onvergetelijke sportdag organiseren? Dit heb je nodig

Ben je van plan om voor je sportvereniging of school een sportdag te organiseren? Dan ben je bij springkussenverhuur den Bosch aan het juiste adres! Wij hebben alle benodigdheden voor een onvergetelijke sportdag. Afhankelijk van de grootte van het terrein waarover je beschikt zijn er een aantal leuke mogelijkheden die we voor jou op een rijtje hebben gezet.

Twister XXL

Of je nou jong of oud bent, Twister XXL is een spel waar iedereen plezier aan beleeft. Test je flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Om je de indruk te geven hoe het spel werkt zullen we je het gelijk uitleggen. Grote dobbelstenen worden gerold en aan elk cijfer zit er een opdracht verbonden. Een voorbeeld hiervan is dat je je rechterbeen op blauw moet zetten en je linker arm op rood moet zetten. Wie het langst de verschillende posities aan kan zonder te vallen wint! De twister is maar liefst 5×5 meter lang, wat betekent veel plezier. Met wie ga jij de uitdaging aan? Bekijk hier de Twister XXL.

Tafeltennistafel

Nog een ander spel waar iedereen plezier aan heeft is tafeltennis! Dit is goed te doen met 10 personen tegelijk. Daag je vrienden uit en ga rond de tafel. Wie het laatst overblijft wint. Hoe het werkt? Iedereen die meedoet moet rondom de tafel staan. De bedoeling is dat de bal steeds heen en weer gaat dus als iemand heeft geslagen moet die aansluiten in de rij aan de andere kant. Met tafeltennis beleef je uren aan plezier. Interesse? Bekijk dan nu de tafeltennistafel.

Stormbanen

Organiseer je de sportdag op een voetbalveld? Dan heb je genoeg ruimte voor een stormbaan. Wij van springkussen verhuur den Bosch verhuren diverse soorten stormbanen. De stormbaanformaten van de lengte die wij aanbieden zijn 14, 17, 34 en 47 meter lang. Maak 2 groepen en doe een wedstrijd wie het snelst aan de overkant is. Daag elkaar uit en spring door, heen of over verschillende obstakels. Ben je benieuwd welke mogelijkheden wij bieden? Bekijk dan nu onze stormbanen.

Springkussengevecht

Een ander gaaf spel om op de sportdag te hebben is een springkussengevecht. Dit is een luchtkussen waarbij twee personen op een balk gaan zitten en elkaar vervolgens gaan slaan met kussens tot er een van de balk afgaat. Ga de uitdaging aan en wees de enige die op de balk blijft zitten. Durf jij het aan? Bekijk nu ons springkussengevecht.

Veel plezier bij de onvergetelijke sportdag!

Heb je uit deze mogelijkheden een keuze kunnen maken? Dan wensen wij je veel plezier! Mocht je er nog niet uit zijn gekomen, geen probleem. Wij hebben namelijk genoeg andere mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de opties? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36