Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Berlicum – Springkussenverhuur Berlicum

Springkussenverhuur Den Bosch is dé expert in de regio als het gaat om het verhuren van springkussens van topkwaliteit en ander partymateriaal. Met een breed assortiment dat geschikt is voor zowel kinderfeestjes als grotere evenementen, staan wij garant voor urenlang springplezier. Naast Den Bosch bezorgen wij ook in Berlicum en omliggende gebieden. Onze klanten kunnen kiezen uit diverse thema’s en formaten, waardoor er altijd een springkussen of stormbaan is dat perfect past bij uw evenement. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens en meer:

Ons aanbod

Een evenement organiseren bij het kasteel of een spelletjesmiddag bij de molens van Berlicum? Met de springkussens van Springkussenverhuur Den Bosch val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36