Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Boxtel – Springkussenverhuur Boxtel

Springkussenverhuur Den Bosch staat bekend om zijn expertise in het aanbieden van eersteklas springkussens en ander feestmateriaal. Ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd om zowel kinderen als volwassenen een onvergetelijke ervaring te bieden. Naast onze hoofdlocatie in Den Bosch, zijn we ook actief in Boxtel en de omliggende regio’s, waardoor we een breed publiek kunnen bedienen. Ons team zet zich in om de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens en andere toffe attracties:

Ons aanbod

Organiseer je binnenkort een evenement in Boxtel? Dan kan Springkussenverhuur Den Bosch je helpen! Wij leveren naast springkussens ook stormbanen en attracties. Met een springkussen van Springkussenverhuur Den Bosch zul je de aandacht van de inwoners in Boxtel wel krijgen. Springkussenverhuur Den Bosch biedt een snelle service en een groot assortiment aan producten. Laat ons weten welke spullen je nodig hebt, dan helpen wij je graag!

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36