Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren in Hedel – Springkussenverhuur Hedel

Springkussenverhuur Den Bosch heeft zich onderscheiden als de voorkeursleverancier voor eersteklas springkussens en feestbenodigdheden in Hedel en omgeving. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, bieden we een breed scala aan producten die elk evenement tot een hit maken. Of het nu gaat om een kinderfeestje, buurtfeest of groot evenement, ons assortiment is ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften en wensen. Ons ervaren team staat altijd klaar om te helpen bij het kiezen van het perfecte spring- of luchtkussen. In het assortiment zitten onder andere de volgende springkussens en attracties:

Ons aanbod

Natuurlijk is een bezoek aan het historisch museum leuk van Hedel leuk, maar springen op een springkussen van Springkussenverhuur Den Bosch vinden kinderen nog veel leuker! Naast springkussens en stormbanen heeft Springkussenverhuur Den Bosch een groot assortiment spelletjes waarmee je de hele dag plezier kunt beleven. En na het springen kan er gezellig wat limonade getapt worden uit onze ranja koe, terwijl onze bbq’s al opgestookt worden voor een heerlijk avondeten. Geef jij binnenkort een feest of evenement in Hedel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de springkussens, spellen, luchtkussens en overige partymaterialen.

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36