Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Maasdriel – Springkussenverhuur Maasdriel

Springkussenverhuur Den Bosch staat bekend om zijn uitmuntendheid in het leveren van topkwaliteit springkussens en feestbenodigdheden in Maasdriel. Met een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen, hebben we een assortiment samengesteld dat zowel divers als van hoge kwaliteit is. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of buurtfeest, wij hebben de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Ons deskundige team zorgt voor een soepele huurervaring en biedt ondersteuning bij elke stap. In het assortiment zitten onder andere de volgende springkussens en stormbanen:

 

Ons aanbod

Woont u in de gemeente Maasdriel? Zoek dan niet verder, daar komt Springkussenverhuur Den Bosch regelmatig. Stormbanen, kleine springkussens, suikerspinmachines, multiplay springkussens, of onze ranja koe, het kan allemaal bezorgd worden in Maasdriel en omstreken. Daarnaast hebben we ook een hoop tenten, bbq’s, barren, tapjes etc., zodat het ook leuk blijft voor de ouders van het springende grut op onze kussens. Geef jij binnenkort een feest of evenement in één van de dorpen in de gemeente Maasdriel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de springkussens, spellen, luchtkussens en overige partymaterialen.

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36