Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Oss – Springkussenverhuur Oss

Springkussenverhuur Den Bosch zet de toon voor sprankelend plezier en onvergetelijke feestjes! Met een expertise in het leveren van de crème de la crème van springkussens en feestartikelen, maken we van elk evenement in Oss een springend succes. Of je nu een kinderfeestje organiseert of een groot buurtfeest, onze springkussens zijn de ster van de show. En weet je wat het mooiste is? Elk springkussen brengt een dosis vreugde, gelach en onvergetelijke momenten met zich mee. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens en meer:

 

Ons aanbod

Springkussenverhuur Den Bosch levert ook in Oss. Naast springkussen leveren wij ook luchtkussens en partymaterialen. Geef je een feestje of hou je een evenement in Oss? Dan bij je bij ons aan het juiste adres voor de materialen. We kunnen je helpen en begeleiden met het succesvol organiseren van een evenement of feest. De materialen en springkussens van Springkussenverhuur Den Bosch zijn van hoge kwaliteit en kunnen geleverd worden of opgehaald worden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36