Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Vegel – Springkussenverhuur Vegel

Springkussenverhuur Den Bosch is dé plek waar feestjes tot leven komen! Met een passie voor het leveren van de allerbeste springkussens en feestartikelen, zorgen we ervoor dat Veghel en omgeving kunnen springen van vreugde. Of je nu een kinderfeestje, een familiedag of een groot evenement organiseert, onze spring- en luchtkussens zijn de kers op de taart. En elke sprong, elke lach en elk vrolijk moment is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en plezier. In het assortiment zitten onder andere de volgende springkussens en attracties:

 

Ons aanbod

Ook in Veghel staan wij klaar om te helpen met de organisatie van een leuk feest of evenement. Springkussenverhuur Den Bosch heeft een groot assortiment waarmee wij je snel kunnen helpen met materialen en advies voor een evenement bij bijvoorbeeld het prachtige raadhuis! Geef jij binnenkort een feest of evenement in Veghel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de springkussens, spellen, stormbanen en overige partymaterialen.

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36