Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Vlijmen – Springkussenverhuur Vlijmen

Springkussenverhuur Den Bosch tovert een glimlach op elk gezicht! Als experts in het aanbieden van top-of-the-line springkussens en feestelijke benodigdheden, zorgen we ervoor dat Vlijmen bruist van energie en vreugde. Of je nu een kinderpartijtje, een buurtfeest of een groot evenement op de planning hebt, onze springkussens zijn de sterattractie. En elke sprong, elke giechel en elk vrolijk moment is een bewijs van onze liefde voor plezier en kwaliteit. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens en stormbanen:

 

Ons aanbod

Uiteraard zijn de springkussens van Springkussenverhuur Den Bosch ook te verkrijgen in Vlijmen. Een springkussen of stormbaan zal tijdens evenementen het dorp extra sfeer geven! Organiseer je binnenkort een evenement of feest in Vlijmen? Dan kun je bij ons terecht voor springkussens, spellen, luchtkussens, partymateriaal en advies. Met een snelle service leveren wij mooie producten voor zowel bedrijven als particulieren. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36