Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Vught – Springkussenverhuur Vught

Springkussenverhuur Den Bosch brengt een vleugje magie naar het charmante dorp Vught! Met een ongeëvenaarde expertise in het verhuren van eersteklas springkussens en feestelijke materialen, zorgen we ervoor dat elk evenement in Vught een sprankelend succes wordt. Of je nu een kinderfeestje, een dorpsfestival of een speciale gelegenheid viert, onze springkussens en stormbanen zijn gegarandeerd de blikvanger. En met elke sprong en lach wordt een blijvende herinnering gecreëerd. Wij verhuren onder andere de volgende springkussens:

 

Ons aanbod

Het centrum van Vught is al enorm gezellig en kan nog leuker worden gemaakt voor de kinderen met een springkussen van Springkussenverhuur Den Bosch. Met ons ruime assortiment aan springkussens, spellen en luchtkussens zit er altijd een passend product voor je bij. Naast springkussens verhuren wij ook partymaterialen. Denk hierbij aan partytenten, geluidsinstallaties en statafels. Organiseer je een feest of evenement in Vught? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor de producten die wij verhuren, maar wij denken ook graag mee over hoe jouw evenement een succes kan worden!

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36