Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Waalwijk – Springkussenverhuur Waalwijk

Springkussenverhuur Den Bosch zorgt voor een sprankelend feest in Waalwijk! Met onze expertise in het verhuren van topkwaliteit springkussens en aanvullende feestartikelen, maken we van elk evenement in Waalwijk een springend succes. Of je nu een verjaardagsfeestje, een schoolfeest of een buurtfestival organiseert, onze spring- en luchtkussens zijn de absolute showstoppers. En het mooiste? Elke sprong is gevuld met vreugde, gelach en onvergetelijke momenten. Wij verhuren onder andere de volgende spring- en luchtkussens:

Ons aanbod

Ook in Waalwijk verhuren wij springkussens! Tijdens een evenement voor kinderen is een springkussen onmisbaar. De kids kunnen lekker hun energie kwijt terwijl ze uren zoet zijn met het springen en spelen. Waalwijk kent meerdere mooie plekjes, zoals de vele prachtige kerken, om een leuk buitenevenement te organiseren. Je kan bij Springkussenverhuur Den Bosch terecht voor springkussens, spellen, attracties en partymaterialen. Neem een kijkje in ons assortiment en laat ons weten waar je naar opzoek bent, dan helpen wij je graag!

Springkussenverhuur Den Bosch is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Berlicum, Boxtel, Drunen, Den Bosch, Hedel, Maasdriel, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36