Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Welke thema’s zijn het leukst voor een kinderfeestje?

Wil je binnenkort een kinderfeestje gaan organiseren voor je kind, en ben je nog opzoek naar inspiratie voor een leuk thema. Dan helpt springkussenverhuur Den Bosch je daarbij! Van inspiratie tot artikelen die je helpen om het perfecte thema feestje neer te zetten.

Uitnodigingen

Allereerst ga je een datum prikken voor het feestje, en hiervoor wil je natuurlijk dat al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes komen. Daarvoor is een uitnodiging cruciaal en hoe leuk is het om deze ook in het thema van het feest te doen. Maar welk thema moet je kiezen?

Thema kiezen

Er zijn heel veel verschillende thema’s te bedenken, maar wel belangrijk is om te kijken of er veel decoratie is voor dit thema en natuurlijk het belangrijkste dat je kind het thema leuk vindt. Meiden vinden vaak de thema’s van prinsessen of Disney erg leuk.  Jongens daar in tegen willen graag een stoere piraat of ridder zijn. Ook kan je het thema koppelen aan een feestdag, zoals Halloween als je kind in oktober jarig is. Als je het thema eenmaal hebt uitgekozen kunnen de voorbereidingen beginnen!

Decoratie locatie

Om het thema helemaal duidelijk naar voren te brengen, heb je decoratie nodig. Bij een prinsessenthema kunnen roze bekers, tafelkleden en slingers niet ontbreken. En als je helemaal in dit thema door wilt pakken kan je ook een suikerspinmachine huren om roze suikerspinnen te maken. Verder kan je het eten ook versieren in het thema van het feest, zo kan je bij een piraten feest een stoere pannenkoek creëren door er een piraten gezicht op te zetten.

Activiteiten

Tijdens het feest wil je natuurlijk dat de kinderen zich met elkaar kunnen vermaken. Om dit helemaal in thema te doen kan je een stoer piraten springkussen  of een prinsessen springkussen huren. Wil je liever spelletjes doen dan kan je ook altijd gaan voor mikado of blikgooien.

 

Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment? Of heb je nog vragen na aanleiding van deze blog? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36