Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Kinderfeestje organiseren met een springkussen? Ontdek onze themaspringkussens!

Is jouw kleintje bijna jarig en wil je dit goed vieren? Dan ben je bij Springkussenverhuur Den Bosch aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis om het feestje van jouw kleine draakje(s) te vieren. Iedere leeftijd bereik je maar één keer en ieder jaar is er dus een reden voor een feestje. Zeker wanneer het de verjaardag van jouw kindje is. Is het zijn of haar eerste verjaardag (op de basisschool) ? Dan moet dit feestje extra groots gevierd worden. In dit artikel laten we jou graag kennismaken met onze themaspringkussens! Want hoe leuk is het om jouw kindje te verrassen met een (spring)kasteel uit zijn of haar dromen?

Dans en zing op ons disco springkussen

Is jouw kleintje een echte entertainer en een grote ster in de dop? Dan is dit disco springkussen onmisbaar. Het springkussen behoort tot onze mini collectie en is dus geschikt voor ieder formaat tuin. Met een afmeting van 5×4 meter passen er genoeg kindjes op om lekker te zingen en te springen. Leer elkaar de leukste dancemoves en geniet van een echt feestje!

Huur het Disco Springkussen in Dordrecht.

Vier je verjaardag in de ruimte

Lanceer je nieuwe leeftijd als een raket en ontmoet de echte sterren van de aarde. Zet je zo hard mogelijk af en ga zo snel als een raket. Zien we het nu goed, zweef jij daar door de ruimte? Hoe vind je het zo zonder zwaartekracht? Kom wel op tijd terug, want je cadeautjes wil je echt niet missen! Vlieg terug naar huis en maak je gereed voor een buitenaards lekkere taart.

De kinderen hebben de dag van hun leven en de ouders kunnen rustig genieten van hun vrije tijd op planeet aarde.

Vind Nemo in je eigen achtertuin

Misschien wel de bekendste film over de onderwaterwereld; Finding Nemo. Kan jouw zoontje of dochtertje deze film wel iedere dag kijken? Dan moet je je eens voorstellen hoe jouw kindje zal reageren als Nemo zijn vriendjes ineens in de achtertuin staan.

Ontdek de grote oceaan met Nemo zijn vriendjes aan je zijde, zwem samen met de schildpadden en kijk je ogen uit. Maar pas op! Want we kennen allemaal de boze haaien van Finding Nemo. Lukt het Dory om jouw naam wel in één keer te onthouden? Geniet van de onderwaterwereld zonder dat je een zwemdiploma nodig hebt. Heb jij genoeg van de oceaan en krijg je last van waterbenen? Geen zorgen, de “echte” wereld staat om de hoek.

 

Themaspringkussen huren?

Heb jij een thema gezien wat perfect bij het feestje past? Vraag dan heel gemakkelijk jouw springkussen aan. Naast deze drie springkussens hebben wij natuurlijk nog veel meer springkussens in ons assortiment. Mocht je nog vragen hebben over onze springkussens neem dan gerust contact met ons op via info@springkussenverhuur-denbosch.nl of via 06-24660841 / 06-23878327.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@springkussenverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36